onsdag 2 januari 2013

Bloggpaus

Det är dags att pausa ett tag. Det är dags att göra andra prioriteringar.

Men jag kommer tillbaka. Min plan är att göra ett uppehåll i bloggandet fram till påsk. Så du som läser min blogg, se till att du får ett meddelande om när bloggen är igång igen. Antingen genom att ansluta dig till min webplats via Google Friends Connect, eller Google+, e-post eller Bloglovin' (se högermarginalen). På instagram finns jag kvar (opellae).

Jag planerar också ett ansiktslyft inför comebacken.  


bloggen alltså, jag är redan så vacker att det gör ont att se på mig (det är det jag tvingar min sambo att säga när jag känner mig nere).
 


tisdag 1 januari 2013

Överblivet julpyssel

Här kommer lite pyssel som av någon anledning inte fick plats i julkalendern.

Först ut är senhöstens bloggfluga. Jag har sett de här bollarna både hos fröken c, fröken s och hos Craft and Creativity. De nedladdningsbara mallarna finns här tillsammans med en instruktion (på engelska).


Jag skrev ut den mall där det får plats 12 blommor, la i A3-papper i kopiatorn på jobbet och förstorade A4:an med blommorna till en A3 (141%). Guldpappret blev jag väldigt glad när jag hittade...


Stickade julkulor har varit poppis i något år nu och mina är stickade efter det här mönstret, men i BabyUll och med en tråd Glitter. Det var riktigt kul att sticka kulor och snabbt gick det också.