torsdag 23 augusti 2012

Min arbetsplats

Idag tänkte jag visa hur det ser ut hemma hos mig. Det här är ingen inredningsblogg, men jag tänkte ändå visa hur det ser ut där jag sitter när jag bloggar, letar nya idéer och pluggar.


Hyllorna över skrivbordet är tavellister från IKEA. Böckerna är utvalda på två premisser. De ska vara vackra och de ska spegla vad det är jag sysslar med.

På den näst översta hyllan står därför Ola Wikanders Ett träd med vida grenar - De indoeuropeiska språkens historia, Ola Wikanders I döda språks sällskap, Den klassiska kokboken av A. Dalby och S. Grainger och Maja Lundgrens Pompeji.

På hyllan under står fyra av Susanna Tamaros vackra böcker. Tre av dem är på italienska och en på svenska. Den på svenska Lyssna på ditt hjärtas röst är en fortsättning på hennes storsäljare Gå dit hjärtat leder dig och jag har inte läst den än. Jag känner att jag vill spara den till någon semester då jag kan sträckläsa den och bara njuta. Så lagom till pensionen kanske...

På nedersta hyllan står det jag sysslar med för tillfället samt tioårsdagboken jag fick i julklapp förrförra året.


Skrivbordet köpte jag på Blocket, men det är från IKEA. Lite i minsta laget, men det duger för tillfället. Lampan är också från IKEA.

Vårt hus är inte speciellt stort, men jag har ändå lyckats knôka in rätt mycket pysselsaker i vårt förråd.


Förutom mina saker finns här städskåp, strykbräda, borrmaskin, skruvdragare, lådor med skruvar, glödlampor, ljus, prydnadssten, sladdar, presentpapper, blomkrukor, basstation till telefon, verktygslåda, kaffebryggare, medicinlådor, ryggsäckar av diverse storlek, pärmar, kontorsmaterial, återvinningspåsar för kartong, plast och metall och glas samt min sambos stationära dator.

Men ärligt talat, vem är det vi försöker lura här egentligen? Oftast ser skrivbordet ut så här!

3 kommentarer:

  1. Hoppas att pluggandet kommer i första hand just nu!

    SvaraRadera
  2. *phu* Blev lite rädd där ett tag när jag bara såg det ordningssamma skrivbordet!

    SvaraRadera
  3. Hi, hi! Gillade avslutningen =)!

    SvaraRadera