onsdag 29 februari 2012

Dagens outfit i repris - RÖSTA!

Här kommer alla februaris outfit i en snabbrepris. Rösta gärna på din favorit (genom en kommentar)!

Bäst motivering vinner ett litet pris.

Det enklaste sättet är kanske att kommentera som anonym, men skriv gärna vad du heter eller ett alias i kommentaren. Om du har en egen blogg eller webbplats får du gärna uppge den. Vinnaren presenteras på bloggen om en vecka och om jag inte fått tag på kontaktuppgifterna kommer jag då be vinnaren mejla mig dem. Men det tar vi då!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

26

27

28
29
Avslutningsvis vill jag bara säga att jag har haft riktigt roligt med det här projektet. I övrigt kantades dessvärre februari av influensa, feber och kräksjuka här hemma. Men månaden avslutades på topp med ett frieri som gick igenom. Nu blir det till att börja sticka på bröllopsklänningen.

9 kommentarer:

 1. Tack Sara för en inspirerande månad. Så mycket fint men min favorit är ändå nr. 1. Den gjorde att jag blev lika nyfiken varje februaridag på vad du hittat på. Mönstret på den tröjan lade jag den dagen som en app på mobilen som en påminnelse om att " den måste jag sticka, när jag får tid". Grattis till förlovningen! Mvh Jennica

  SvaraRadera
 2. Det har varit så inspirerande och roligt att föölja ditta februariprojekt! Så mycket fint och välgjort och därför svårt att välja. Men jag väljer ändå den sista! Rosorna som fick symbolisera kärleken. Superfin bild på dig oxå på väg till ditt frieri å allt, det kan ju inte bli bättre!

  Stora grattiskramar till fästmön Sara!

  http://madebyhelena.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Nr 12 tycker jag. Hemstickade raggisar är ett måstei februari och de här röda fina blir man glad av!

  Kram Sara L

  SvaraRadera
 4. Hej Sara! På bild 4 är det stökigt på golvet och på bild 10 hänger tavlorna snett, så dom går bort... Bild 22 känner jag inte igen dig på, det är ju din morsa! Nä det får bli bild 21 - Mmmm kaffe och kaka!!!

  Hälsningar från en fikasugen, anonym (ja, funderar du...), småbarnspappa från Järfälla, som inte börjat sticka ännu.

  Grattis till dig och gubben förresten. Säg åt honom att han ska fixa till tavlorna!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker absolut att "Odd Molly" kopian är bäst.
  Kram mamma

  SvaraRadera
 6. Jag röstar på sista, nr 29 just av den anledningen att du hade den på dig när du friade till din blivande man. Den är verkligen jättesöt dessutom!

  SvaraRadera
 7. Även jag röstar på nr 2. Den är söt och bär ett charmigt minne. Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Gillar förståss den röda "Paris" tröjan nr. 5 Önskar LYCKA till! med bröllopsklänningen, hur många kilo garn ska vi beställa???
  Kram Birgitta (HF L&U)

  SvaraRadera