måndag 30 november 2015

Julkalender med kluring


Årets egenhändigt ihopknåpade adventskalender är en kompromiss och en kombo. För några år sedan köpte jag ovanstående tomte på IKEA. De små lådorna rymmer ju inte särskilt mycket mer än lite godis, men det vill man ju inte att barnen ska äta varje dag. Så i år är vissa lådor fyllda med godis eller med pärlor (och annat smått som faktiskt får plats) medan andra endast innehåller en lapp med en symbol på.


I anslutning till tomten kommer det finnas paket upphängda med små lappar med symboler. På så sätt blir det lite skattjakt nästan varje dag när rätt paket ska hittas.


I paketen finns en isärplockad legosats (4 delar blev det av en rätt stor legosats, prisklass 250, vi får se vad de säger), ritkort (ett impulsköp Adlibris där man ska rita till olika saker på befintliga motiv), och allehanda pyssel från TGR (alla adventskalendersfixares våta dröm).

Vad slutsumman blir vågar jag knappt tänka på, men jag tänkte inte att barnen skulle få så mycket på själva julafton från oss föräldrar då det är andra som ger mycket på den dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar