lördag 22 september 2012

Uppladdning inför pysselmaraton

Imorgon är det dags för pysselmaraton eller pyssel-LAN som jag benämnt det förut. Det ska bli så roligt att få nörda ner sig tillsammans med andra pysselnördar. Ikväll ska jag packa ihop allt. Det lär bli en del släpande och kånkande. Symaskin, strykbräda, pyssellådor och dator. Jag ska även köra EFIT imorgon.

För att ingen ska få lågt blodsocker under dagen har jag förpysslat lite. Mormor Elsas (inte min egen mormor) havre- och russinkakor och lavendelbiscotti får tjejerna knapra på. Inspirationen till lavendelbiscottina kommer från mina goda vän. Hennes blogg heter Matglada barn och den är en stor inspirationskälla för mig med kräset barn. Ett kräset barn ska kanske tilläggas, det andra äter upp det som den första ratar.

2 kommentarer:

  1. Åh vad kul med en riktig heldag! Ser fram emot att se resultaten. Själv höll jag i en virknål för första gången på 15 år för två helger sedan. "Råkade" trilla in påen workshop om att virka rosor i Lidköping. Lite ringrostig i början. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul! Att virka rosor är kul. Du kanske trillar in på garnmässa i Kvänum sista helgen i oktober också? Då ska jag nog ha lite workshop.

      Radera