fredag 21 december 2012

Lucka 21 - julgrupp

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att tänka på vad man ska ha med sig till värden och värdinnan för julkalaset. I mitt fall är dessa två mina föräldrar. Så om de inte vill veta får de blunda nu.


Själva krukan är från Miljögården och den fick jag av min mamma vid påsk, med ett påskarrangemang i så klart.


Ljushållarna tror jag är från Blomsterlandet. De är köpta för ett tag sedan så det är inte säkert att de har sådana kvar.


Idén med att sätta en gaffel i julgruppen kommer från ett Allers Julmagasin. Vilket år minns jag inte, men jag vet att jag har tänkt på det i några år. Jag brukar inte göra julgrupper då jag inte anser att det är min starka sida.


Jag tog bilderna utomhus då jag tänkte att de skulle bli bättre, men julgruppen ska såklart stå inomhus. Cyklamen i mitten tog nog lite stryk av att få stå i bilen medan jag shoppade vidare efter blomsteraffären, men jag hoppas att den återhämtar sig.


Stämpeln kommer från ett stämpelsätt från Slöjd-Detaljer och runt kanterna på lappen har jag chalkat med en stämpeldyna av guld och sedan avslutat med chalkning med svart stämpeldyna.

1 kommentar:

  1. Åh, vilka roliga tips! Hade så dåligt med surftid innan jul att jag helt missade dem då - men det kan kanske att göra någon liten presentplantering även under andra tider på året? :)

    SvaraRadera