måndag 15 april 2013

Krokodilvirkade iPhone-fodral

De smått beroendeframkallande krokodilstygnen har fått fäste i mig. Det är svårt att sluta när man börjat.  Hittills har det blivit två fodral till mobiltelefoner.

 
 
Jag tittade på den här videon på YouTube för att lära mig. Det tog några försök innan jag fick till det. Det första och det sista "fjället" är svårast.

Ett tag funderade jag på att skriva en instruktion på svenska, men insåg att det är mycket bättre att se hur man gör. Dessutom finns det redan bloggar som visar krokodilvirkning. Här , här (i och för sig på engelska) , här , här och till sist här.

Om jag mot förmodan gör ett större projekt med den här typen av virkning så kommer jag nog skriva ned hur man gör. Jag har lite idéer på klädesplagg till min prinsessa.

Jag skulle också vilja lära mig hur man virkar runt, trekantigt samt hur man gör för att det inte ska bli så "håligt". Det blir väl till att ge sig ut på YouTube igen.

Ni vet väl om att jag har en egen kanal där: OpellaeBlog Än så länge finns det inte så mycket av eget material där, men man kan ju där se vad jag gillar för klipp.

2 kommentarer:

  1. KAn det inte bli fina handledsvärmare av den där iden? Beställer ett par gärna med nån snygg knapp som dekoration./Kram amma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan det säkert bli, men nu är garnet slut.

      Radera